لنگر

 
لنگر روستايي سرسبز و خوش آب و هوا از شهرستان ساري -------------------- لنگر نام زادگاه نويسنده این وبلاگ است

پختن

سلام

دیشب شام آبگوشت داشتیم و خانم لطف کرده بود و نان سنگگ تهیه کرد البته خیلی وقت بود که نان سنگگ نخورده بودم (جایتان خالی)

به ذهنم امده بود که وقتی خمیر را در تنور انداختن همه سنگهای زیر خمیر به خمیر چسبیده بود و نمی شد از هم جدایشان کرد . و برای جدا شدن نیاز بود که سنگها خوب داغ شوند و خمیر هم مدتی روی آن بماند تا خوب پخته شود تا از هم دیگر جدا شوند.

یک درس هم از نان سنگگ گرفتم و اون اینکه وقتی کاملا پخته شده بود هیچ سنگی به همراه نداشت. چه خوبه آدم وقتی در تنور قرار میگیره دو چیز را تحمل کنه:

۱- گرمای تنور را چون هر چه داغ تر باشه جدایی راحتر اتفاق می افته.

۲- زمانی را تحمل کند تا خوب پخته بشه.

آدم وقتی گرمای تنور تجربه را تحمل کنه و خوب پخته بشه میتونه از همه تعلقات زندگی راحت دل بکنه و جدا بشه.

امیدوارم در این ایام حسینی هم در تنور زندگی پخته تر شویم.  

 

پيام هاي ديگران ()        link        سه‌شنبه ۳ بهمن ،۱۳۸٥ - سیدعیسی میرشفیعی